πνευμοθωρακας | mono test για λοιμωδη μονοπυρηνωση | χαρτογραφηση ανθρωπινου γονιδιωματος | οπτικη οξυτητα

Σκυταλοδρομία Ζωής από τον Οργανισμό ΜεταμοσχεύσεωνΠανελλαδικές εκδηλώσεις αθλητικού, πολιτιστικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα με τον τίτλο "Σκυταλοδρομία Ζωής" διοργανώνει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων σε συνεργασία με την ΚΕΔΚΕ, την ΕΡΤ ΑΕ, την ΟΠΑΠ ΑΕ, το Σύλλογο Ολυμπιονικών Ελλάδας και τα ΤΕΦΑΑ.

Οι εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου 2001 στην Αλεξανδρούπολη και θα κορυφωθούν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2001 είναι αφιερωμένες στη διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν τρεις συναυλίες στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Αθήνα. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2001 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα τύπου της ΕΣΗΕΑ-Ακαδημίας 20.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.