τοξοπλασμωση | μαστιτιδα νεογνων | χολικη κιρρωση | αντισωματα κυτταρομεγαλοϊός igg θετικα | χαμστερακι

Βηματοδότης σε απευθείας σύνδεση με τον γιατρόΕνας νέος βηματοδότης, ο οποίος περιέχει αναμεταδότη που θα στέλνει πληροφορίες για την καρδιά του ασθενή στο θεράποντα γιατρό, εγκρίθηκε την περασμένη Πέμπτη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (Food & Drug Administration FDA)

O νέος αυτός βηματοδότης θα μπορεί να στέλνει πληροφορίες που αφορούν την καρδιακή λειτουργία σε μία συσκευή που μοιάζει με κινητό τηλέφωνο, που θα έχει ο ασθενής. Η συσκευή αυτή με τη σειρά της, θα στέλνει τις πληροφορίες σε κάποιο ειδικό κέντρο απ΄ όπου, με φαξ θα αποστέλλονται στο γιατρό.

Η νέα αυτή συσκευή με το όνομα Biotronik Home Monitoring System μπορεί να προγραμματιστεί να συγκεντρώνει πληροφορίες, με όποια συχνότητα χρειάζεται, είτε μία φορά την ημέρα ή ακόμα και μία φορά το μήνα.

Οι πληροφορίες τις οποίες θα συγκεντρώνει ο βηματοδότης θα ενημερώνουν το γιατρό για τη λειτουργία της καρδιάς, αλλά και της συσκευής, παρέχοντας συμληρωματικές πληροφορίες σε αυτές που συγκεντρώνει ο γιατρός κατά τις τακτικές επισκέψεις του ασθενή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.