μικροβιακη λοιμωξη εντερου | αθηρωματικός δείκτης τι ειναι | μαζοχιστης | στιγμα | καβεργολινη παχαινει?

Στο μικροσκόπιο των Βρετανών η Ισπανική γρίπηΤον γενετικό κώδικα του ιού της γρίπης που προκάλεσε την μεγάλη επιδημία του 1918, γνωστή και ως Ισπανική Γρίπη, θα προσπαθήσουν να διαβάσουν Βρετανοί επιστήμονες, οι οποίοι ελπίζουν να ανακαλύψουν ίχνη του ιού σε σωρούς Λονδρέζων που πέθαναν κατά την διάρκεια της επιδημίας.

Τον χειμώνα του 1918 και του 1919 σαράντα εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας αυτού του ιού. Επρόκειτο για ένα στέλεχος τύπου Α του ιού της γρίπης. Το στέλεχος αυτό θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο και η τελευταία εμφάνιση του στη Βρετανία συνδέθηκε με 20.000 θανάτους, ιδίως ηλικιωμένων.

Οι ερευνητές δεν πιστεύουν ότι θα βρουν άθικτους ιούς, ελπίζουν όμως ότι θα ανακαλύψουν τμήματα τα οποία θα κάνουν εφικτή την ανάγνωση του γενετικού κώδικα.

Στόχος των επιστημόνων είναι να εξηγήσουν γιατί το συγκεκριμένο στέλεχος του ιού αποδείχτηκε τόσο θανατηφόρο και ταυτόχρονα να μπορέσουν να βρουν τρόπους αντιμετώπισής του σε περίπτωση επανεμφάνισής του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.