ανατομία της μύτης | λευκοπενια και ομοιοπαθητικη | ύδρωπας χοληδόχου κύστης | Συμπαγες μορφωμα στη μυτη

Οι Γερμανοί στρέφονται προς την χορτοφαγίαΤέσσερις χιλιάδες Γερμανοί κάθε εβδομάδα αφαιρούν το κρέας από τη διατροφή τους και στρέφονται προς τη χορτοφαγία, καθώς χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο βοδινό και χοιρινό κρέας, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Forsa που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα

Τα συμπεράσματα της έρευνας που έγινε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα ερωτηθέντων στη Γερμανία αντανακλούν μια πολύ μεγάλη στροφή στις διατροφικές συνήθειες μιας χώρας που είχε ταυτιστεί γαστρονομικά με σπεσιαλιτέ όπως ξεροτηγανισμένα λουκάνικα, ψητό κότσι χοιρινού, βραστά χοιρινά ποδαράκια συνοδευμένα με λάχανο τουρσί και είδη μπουλέτας.

Οι ερευνητές του Forsa τονίζουν ότι το σημείο στροφής παρατηρήθηκε αμέσως μετά από τη γνωστοποίηση των πρώτων κρουσμάτων της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας των βοοειδών και των σκανδάλων περί χαλασμένου χοιρινού στη Γερμανία τον περασμένο Νοέμβριο.

Η τάση αυτή δείχνει επιπλέον μια ολοένα αυξανόμενη επαγρύπνηση και φόβο για νόσους όπως ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες, που επίσης έχουν σχέση με τη διατροφή, στη Γερμανία του 21ου αιώνα, υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.