αποφραξη κοιλιοκηλης | epiptoseis afalokyleis | περιαθριτηδα | ρηξη σκωληκοειδίτη | ολικη ανανεωση κυτταρων

Πολλαπλασιάστηκαν τα διαζύγια στην ΚύπροΤα τελευταία χρόνια ο αριθμός των διαζυγίων στην Κύπρο έχει πολλαπλασιαστεί, καθώς το 1979 εκδόθηκαν 161 διαζύγια, ενώ το 1999 ο αριθμός του ανήλθε στα 1993, σύμφωνα με τα στοιχεία των κοινωνικών υπηρεσιών της χώρας, τα οποία δημοσιεύονται στην εφημερίδα "Ο Φιλευλεύθερος".

Τις τραυματικές επιπτώσεις του διαζυγίου βιώνουν 4.932 παιδιά, εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι κάτω των 10 ετών. Το ηλικιακό προφίλ των παιδιών έχει ως ακολούθως: 928 παιδιά ήταν κάτω των 5 ετών, 1825 ήταν ηλικίας 5-9 ετών, 1466 είχαν ηλικία 10-14 ετών και 713 ήταν 15 έως 18 ετών.

Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια 8000-10.000 οικογένειες αποτελούνται από τον ένα γονέα και περίπου 16.000 παιδιά μεγαλώνουν μόνο με τη μητέρα.

Η καταβολή διατροφής από τον πατέρα στα εξαρτώμενα παιδιά προκαλεί πολύ συχνά τριβή μεταξύ των διαζευγμένων. Η συντριπτική πλειοψηφία, 90% των διαζευγμένων γυναικών, ζητούν την παρέμβαση του Δικαστηρίου, για είσπραξη της διατροφής, καθώς λόγω των κλονισμένων σχέσεων με τον πρώην σύζυγο αδυνατούν να εξεύρουν ομαλές ρυθμίσεις, δήλωσαν νομικοί κύκλοι.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.