ραδιενεργο θαλιο | http://www.care.gr/post/7964/se-ti-diaferei-i-molynsi-apo-ti-loimoksi | μυλη κυηση

Τα διαζύγια οδηγούν πολλούς άνδρες στην αυτοκτονίαΟι άνδρες που έχουν πάρει διαζύγιο από τις γυναίκες τους είναι πιο επιρρεπείς προς την αυτοκτονία, σύμφωνα με έρευνα του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας. Σύμφωνα με την έρευνα, τα τελευταία 20 χρόνια αυτοκτόνησαν περισσότεροι από 40.000 Αυστραλοί, δηλαδή 7 άτομα, κατά μέσον όρο, ημερησίως. από την ανάλυση των στοιχείων αυτών προκύπτει ότι οι περισσότερες αυτοκτονίες ήταν ανδρών άνω των 80 ετών ή μεταξύ 20 και 39 ετών.

από την ίδια έρευνα προκύπτει πως οι πιθανότητες να αυτοκτονήσει ένας άνδρας, που χώρισε, ήταν τρεις φορές μεγαλύτερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ενώ το χαμηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών το έχουν οι παντρεμένες γυναίκες. Περισσότεροι είναι οι Αυστραλοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία 10 χρόνια από εκείνους που σκοτώθηκαν σε τροχαία, σύμφωνα με την επίσημη αυτή έρευνα.

Η έρευνα έδειξε ότι κάθε χρόνο αυτοκτονούν κατά μέσο όρο στην Αυστραλία 2.500 άνδρες. Οι άνδρες αυτόχειρες είναι μάλιστα περισσότεροι από τις γυναίκες σε αναλογία τέσσερις προς μία. " Από το 1990 η αυτοκτονία έχει γίνει πιο συνηθισμένη αιτία θανάτου των ανδρών στην Αυστραλία απ` ότι τα τροχαία" αναφέρεται στην έκθεση.

Στη δεκαετία του `20 η αναλογία αυτοκτονιών ανδρών στην Αυστραλία ήταν 10 σε 100.000 άτομα ,σε σύγκριση με τους θανάτους από τροχαία που ήταν 80 ανά 100.000 άτομα. Από τις αρχές της δεκαετίας του 90 παρατηρήθηκε μια δραματική αύξηση στις αυτοκτονίες ανδρών, ηλικίας 20 έως 39 ετών. "Τα ποσοστά αυτοκτονίας στις ηλικίες αυτές ήταν τα μεγαλύτερα από όλες τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες" αναφέρεται στην έκθεση.

Αντίθετα, παρέμεινε σταθερό το ποσοστό των αυτόχειρων Αυστραλών ηλικίας 40 έως 59 ετών. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι ενώ περισσότεροι άνδρες αυτοκτονούν, περισσότερες γυναίκες αποπειρώνται να αυτοκτονήσουν. Η πιο διαδεδομένη μέθοδος αυτοκτονίας στην Αυστραλία είναι ο απαγχονισμός.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.