χουρμαδες | μεταμοσχευση συκωτιου σε σκυλο | δυσπνοια σε υπτια θεση | ασθενειες καρδιας

Στο σεξ αναζητούν καταφύγιο οι ΑμερικανοίΣτο σεξ στρέφονται τώρα οι Αμερικανοί για να κατευνάσουν το αίσθημα πανικού, από το οποίο διακατέχονται έπειτα από τα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου και ως εκ τούτου αναμένεται σημαντική αύξηση των γεννήσεων στη χώρα μετά από εννέα μήνες, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η εφημερίδα "Λος Αντζελες Τάιμς".

Μετά την καταστροφή που έπληξε κυρίως την πόλη της Ν. Υόρκης, αυτό που αποκαλείται "σεξ του τέλους του κόσμου" ή "σεξ τρόμου" έγινε για πολλούς ανθρώπους ένας τρόπος αντιμετώπισης των αισθημάτων πανικού, φόβου, ευαισθησίας και λύπης, γράφει η εφημερίδα.

Οπως δήλωσε στην εφημερίδα ένας 30χρονος εργένης από το Μανχάταν, αυτό που τον προβληματίσε είναι ότι την ημέρα που είδε τους πύργους να καταρρέουν, περπάτησε προς τα βόρεια και ενώ γύρω του κυριαρχούσε η οδύνη και η φρίκη, αυτός παρατηρούσε περισσότερο τις γυναίκες γύρω του και έκτοτε συνάντησε αρκετές με τις οποίες έβγαινε περιστασιακά ραντεβού και με όλες είχε ερωτική επαφή.

"Συνήθως υπάρχουν γυναίκες που λες "αυτή δεν είναι ο τύπος μου". Ξαφνικά τα πάντα ήταν ο τύπος μου. Μοιράζεσαι με το διπλανό σου μια εμπειρία και βλέπεις ότι οι άμυνες του κόσμου έχουν μειωθεί πολύ. Ο κόσμος είναι ευάλωτος και αυτό μερικές φορές είναι ελκυστικό, καθώς νομίζεις ότι έρχεται το τέλος του κόσμου", δήλωσε στην εφημερίδα.

Η κ. Πέπερ Σουάρτζ, κοινωνιολόγος του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον επισημαίνει ότι το σεξ μετά από μία καταστροφή είναι όμοιο με το σεξ πριν από τον πόλεμο, στη διάρκειά του και μετά από αυτόν, οπότε μεταξύ του στρατιώτη που φεύγει για τον πόλεμο και της συντρόφου του υπάρχει η αίσθηση ότι αυτή ίσως είναι η τελευταία φορά.

Οι δημογράφοι, πάντως, πρέπει να αναμένουν σημαντική αύξηση των γεννήσεων μετά από ένα δεκάμηνο, γράφει η εφημερίδα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.