οξεια χολοκυστιτιδα | αφυδατωση και συμπτωματα στο δερμα | ιγνατιαδης ιωαννης | πονος στο εντερο αντιμετωπιση

Μην αφήσεις την γρίπη να σε κτυπήσει. Κτύπα πρώτοςΜε αυτό το σύνθημα ξεκινά φέτος στην Αγγλία η εκστρατεία εμβολιασμού των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων ενάντια στον ιό της γρίπης, τον οποίο οι Βρετανοί ειδικοί χαρακτηρίζουν σιωπηλό δολοφόνο. Για τους περισσότερους ανθρώπους η γρίπη αποτελεί μια δυσάρεστη ταλαιπωρία η οποία όμως δεν θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.

Για όσους όμως πάσχουν από χρόνιες παθήσεις του αναπνευστικού, άσθμα, διαβήτη, ασθένειες των νεφρών, της καρδιάς ή έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, η γρίπη μπορεί να αποδειχτεί μοιραία.

Για δεύτερη χρονιά φέτος θα εμβολιασθούν άτομα που είναι 65 χρονών και άνω, ενώ μέχρι πριν δύο χρόνια εμβολιαζόντουσαν ηλικιωμένοι που ήταν μεγαλύτεροι των 75 ετών.

Ο υπεύθυνος της εκστρατείας, καθηγητής Liam Donaldson, επισημαίνει με ανακοίνωσή του ότι οι αρχές, αλλά και οι πολίτες δεν πρέπει να εφησυχάζουν, επειδή ο περσινός ήπιος χειμώνας είχε ως αποτέλεσμα τα μειωμένα θανατηφόρα περιστατικά.

Στόχος της εκστρατείας είναι να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα τα οποία υπάγονται στις κατηγορίες υψηλού κινδύνου και για το σκοπό αυτό έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα διαφημιστικά σποτ, ακόμα και για μέσα που απευθύνονται σε μικρές εθνικές μειονότητες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.