ογκος στο στερνο διαγνωση | κολικός εντέρου συμπτώματα | οξεια περιστεφανιτιδα | παιδικεςασθενιες | προμηκης

Οι Αυστραλοί πρωταθλητές στην παχυσαρκίαΣε 35 χρόνια όλοι οι Αυστραλοί άνδρες θα είναι παχύσαρκοι, ενώ σήμερα το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 65%. Αυτό είναι το συμπέρασμα μια εθνικής μελέτης για την υγεία η οποία αποκαλύπτει ότι η παχυσαρκία μεταξύ των ανδρών αυξάνεται συνεχώς κατά 1% τον χρόνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Υγείας και Πρόνοιας, πριν 10 χρόνια, το ήμισυ των ανδρών κατοίκων της Αυστραλίας και το 1/3 των γυναικών ήταν υπέρβαροι, ποσοστό που πλέον ανέρχεται σε 65% για τους άνδρες και στο 45% για τις γυναίκες.

Ο ειδικός επί θεμάτων παχυσαρκίας του πανεπιστημίου του Ντέικιν κ. Γκάρι Εγκερ δήλωσε ότι οι παχυντικές τροφές και η ελαχιστοποίηση της άθλησης ευθύνονται για την παχυσαρκία η οποία πλέον έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας.

Ο καθηγητής Εγκερ, προειδοποιεί ότι οι θάνατοι από καρδιακές παθήσεις θα αυξηθούν κατακόρυφα τα επόμενα 20 χρόνια. Ετσι οι Αυστραλοί θα ξεπεράσουν κατά πολύ τους αμερικανούς και θα είναι οι πλέον παχύσαρκοι κάτοικοι του πλανήτη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.