δακρυοκυστιτιδα | Θυμωμα στο στερνο | καταγμα ωμογληνης | εκκόλπωμα meckel | τριαδα charcot

Δεκτό το αίτημα των Νεφροπαθών για σύνταξη στα 15 χρόνιαΗ έκδοση πλήρους σύνταξης στα 15 χρόνια εργασίας, παραχθείσας εν ασθενεία, η οποία αποτελούσε βασικό αίτημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, έγινε δεκτή από το Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σύμφωνα με δελτίο τύπου, που εκδόθηκε μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των κ.κ. Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσου Γιαννίτση και Υφυπουργού, Νίκου Φαρμάκη.

Η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας θα προωθήσει άμεσα νομοθετική ρύθμιση ώστε και οι νεφροπαθείς εργαζόμενοι να υπαχθούν στις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 612/77, στις οποίες υπάγονται και άλλες κατηγορίες ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, κ. Γ. Καστρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ελπίζω ότι επιτέλους θα λυθεί αυτό το μείζον και χρονίζον θέμα των εργαζομένων νεφροπαθών. Χρησιμοποιώ το ρήμα ‘ελπίζω’ διότι εδώ και αρκετά χρόνια η θετική αντιμετώπιση του θέματος από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων προσέκρουε σε άλλα, ανεξήγητα εμπόδια.

Η στάση των κ.κ. Γιαννίτση και Φαρμάκη ήταν απόλυτα θετική σε αυτό το θέμα και το αίτημά μας είναι να δουν το ίδιο θετικά και το δεύτερο σκέλος της αλλαγής του νόμου Σιούφα για τις αναπηρικές συντάξεις".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.