ανατομια κοιλιασ | κερατοειδης μολυνση συμπτωματα | κηλη βουβωνικης χωρας | μυκητες αμυγδαλων | φυματιωση μαντου

Πανελλήνια Έκθεση Εθελοντισμού & Ανθρωπιστικών ΟργανώσεωνΗ πρώτη Πανελλήνια Έκθεση Εθελοντισμού & Ανθρωπιστικών Οργανώσεων διοργανώνεται στο Ζάππειο στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου από το Ινστιτούτο Φιλανθρωπίας και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας-HELLENIC AID του υπουργείου Εξωτερικών.

Η έκθεση, στην οποία θα συμμετάσχουν 77 ανθρωπιστικές-μη κυβερνητικές οργανώσεις, κρατικοί φορείς και διεθνείς οργανισμοί, στοχεύει στην επικοινωνία και συνεργασία των εθελοντικών-ανθρωπιστικών οργανώσεων, στην ανάδειξη της σημασίας του εθελοντισμού και στην προσέλκυση νέων εθελοντών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.