λαιμος ανατομια | λαγονοψοϊτης μυς | ηπατιτιδα β | μεθοδοι ευεξιας και χαλαρωσης | διαβητικη κετοξεωση ορισμος

Αόρατο προφυλακτικόΕνα αντιμικροβιακό gel, το οποίο ενεργοποιείται από τη θερμότητα του οργανισμού και θα ενεργεί ως "αόρατο προφυλακτικό", δοκιμάστηκε με επιτυχία σε εργαστηριακό επίπεδο από ερευνητές του πανεπιστημίου Laval στο Κεμπέκ του Καναδά και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσουν και οι κλινικές δοκιμές.

Σύμφωνα με τον Δρ. Jocelyne Piret, επικεφαλή της ομάδας που διεξάγει την έρευνα, τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι το gel αυτό εξουδετερώνει με επιτυχία τον ιό του AIDS και τους ερπητοϊούς, ενώ δρα και ως αντισυλληπτικό.

Το αόρατο αυτό προφυλακτικό, όπως το αποκαλούν οι κατασκευαστές του, θα τοποθετείται στον κόλπο σε υγρή μορφή με την βοήθεια ειδικής συσκευής, γεγονός που θα διευκολύνει την πλήρη επικάλυψη των τοιχωμάτων του κόλπου. Στην συνέχεια, με την επίδραση της θερμότητας του οργανισμού, θα μετατρέπεται σε gel, το οποίο θα παραμένει ενεργό για περίπου 6 ώρες.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι λιγότερο ερεθιστικό από τα διάφορα σπερματοκτόνα που ήδη υπάρχουν, γεγονός που θα ευνοεί την συχνή χρήση του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.