Εγκεφαλικη αρτιριτιδα | ανατομια αυτιου | μαγνητικη υπατος | οριακα αναβασμενη hba2

Κι αν τους κόβει χρόνια, δεν το κόβουν!Η προοπτική ότι θα ζήσουν έναν χρόνο περισσότερο σε περίπτωση που διακόψουν κάποια απαγορευμένη απόλαυση, όπως το κάπνισμα, το ποτό ή τις καθημερινές λιχουδιές, δεν φαίνεται να πείθει το 50% των Βρετανών, ιδίως τους νέους, οι οποίοι θεωρούν ότι ένας χρόνος ζωής δεν αξίζει μια τέτοια θυσία.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα έρευνας που έγινε στην Μ. Βρετανία και στην οποία συμμετείχαν 1500 άτομα, τα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτηματολόγια σχετικά με τον τρόπο ζωής που ακολουθούν και το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να τον αλλάξουν με έναν πιο υγιεινό.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των ερωτηθέντων, οι νέοι αν και θα ήθελαν θεωρητικά να φροντίζουν περισσότερο για την υγεία τους, στην πράξη δεν είναι διαθέσιμοι να επιβάλλουν στους εαυτούς τους κάποιους περιορισμούς.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι πιο ηλικιωμένοι που πήραν μέρος στην έρευνα ήταν αυτοί που πραγματικά ήταν έτοιμοι να ακολουθήσουν τις συμβουλές των ειδικών για μια πιο υγιεινή ζωή.

Τέλος οι άνδρες ήταν πιο πρόθυμοι να πάνε σε κάποιο γυμναστήριο, ενώ οι γυναίκες θα άλλαζαν πιο εύκολα τις διατροφικές τους συνήθειες, προκειμένου να ωφεληθεί η υγεία τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.