σχεση δοντιου με αρθριτιδα | κολλημενα εντερα

Σεξ και χρήματα ως παράγοντες μακροζωίαςΤακτικό σεξ και πολλά χρήματα στην τράπεζα κατά την διάρκεια της τρίτης ηλικίας αποτελούν το κλειδί της μακροβιότητας, σύμφωνα με τα όσα είπε κατά την διάρκεια συνεδρίου για την τρίτη ηλικία, ο καθηγητής Ian Philip, ο οποίος θεωρείται από τους πλέον ειδικούς στον τομέα αυτό.

Οσο αφορά το σεξ, ο καθηγητής εξήγησε ότι αυτό έχει ευεργετική επίδραση όπως κάθε είδος σωματικής άσκησης και συμπλήρωσε ότι οι παντρεμένοι ζουν περισσότερα χρόνια σε σχέση με τους εργένηδες.

Η οικονομική άνεση σύμφωνα με τον κ. Philip έχει αποδειχτεί ότι συνδέεται με έναν καλύτερο τρόπο ζωής, ενώ στους ηλικιωμένους συμβάλει επίσης και στην δημιουργία ενός αισθήματος ασφάλειας.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο μέσος όρος ζωής ανδρών και γυναικών στην Βρετανία έχει αυξηθεί κατά τρία χρόνια, ενώ οι άνθρωποι ηλικίας άνω των 65 ετών αποτελούν πλέον το 1/5 του πληθυσμού. Οπως τονίζει ο κ. Philip οι ηλικιωμένοι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν άρρωστοι που το μόνο που κάνουν είναι να απαιτούν φροντίδα, αλλά όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι μικρότερης ηλικίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.