στίγμα μεσογειακής αναιμίας συμπτώματα | τι σημαινει οταν ο αφαλος άνδρα με κήλη βγάζει υγρο

Κοινωνική ένταξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδωνΣύσκεψη με αντικείμενο το "ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης για την κοινωνική ένταξη των Ελλήνων τσιγγάνων και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων" της χώρας μας, που αποφάσισε πρόσφατα η κυβέρνηση και εξήγγειλε η υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Βάσω Παπανδρέου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, υπό το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας ’ρη Παπαδόπουλο και με τη συμμετοχή των προέδρων των ΤΕΔΚ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στοχεύει στη δημιουργία ίσων ευκαιριών και δυνατοτήτων για στέγαση και απασχόληση, αλλά και στη γενικότερη κοινωνική φροντίδα των τσιγγάνων και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων που διαβιούν στη χώρα μας, με οικονομική στήριξη από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, ύψους 105 δισ. δραχμών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο άξονες. Ο πρώτος, αφορά τα έργα υποδομής σε υφιστάμενους οικισμούς, ή σε νέους οικισμούς που πρόκειται να δημιουργηθούν και περιλαμβάνει έργα ύδρευσης και αποχέτευσης αλλά και κοινωνικής φροντίδας και εκπαίδευσης.

Ο δεύτερος άξονας του προγράμματος, αφορά την απασχόληση, την εκπαίδευση, τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες αυτών των ομάδων, που σήμερα ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες σε αρκετές περιοχές της χώρας, αλλά και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Φορείς υλοποίησης του ολοκληρωμένου αυτού προγράμματος είναι οι Δήμοι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.