ελκος | τσιμπουρι ψεκασμος | πολύδυμη κυηση | ?????????? | Συστροφη ορχεως διατροφη

Με πιο αυστηρά κριτήρια οι διακομιδές του ΕΚΑΒΚαμία διακομιδή δε θα πραγματοποιείται από το ΕΚΑΒ ή από τα ίδια τα νοσοκομεία, εάν πρώτα δεν έχει εξαντληθεί η δυνατότητα αντιμετώπισης του περιστατικού εντός του νοσοκομείου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας προς τους προέδρους των ΠΕΣΥ και των νοσοκομείων της χώρας και προς το ΕΚΑΒ.

Επίσης, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι μεταφορές αυτές δε θα πραγματοποιούνται εάν το σχετικό παραπεμπτικό δε φέρει την υπογραφή του διευθυντή του τμήματος ή του εκτελών χρέη διευθυντή, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος να αποφασίσει για την αναγκαιότητα ή μη της μεταφοράς του περιστατικού σε άλλο νοσοκομείο καθώς για τη συνοδεία αυτού.

Σύμφωνα με το υπουργείο, έχει διαπιστωθεί ότι πολλά νοσοκομεία διακομίζουν περιστατικά σε νοσοκομεία της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και σε νοσοκομεία εδρών των περιφερειών, τα οποία αποδεδειγμένα θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο προέλευσης, χωρίς να τηρούνται τα οριζόμενα στις σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.