παλμος στο στομαχι και μετα ρεψιμο | αυστραλιανη ηπατιτιδα β | ηωσινοφιλία | ψωριασικη αρθριτιδα διαγνωση

Νοσηλευτής σκότωσε 27 ηλικιωμένους για λόγους ...συμπόνιαςΕικοσι επτά ασθενείς του οίκου ευγηρίας στον οποίο εργαζόταν ομολόγησε ότι «βοήθησε να πεθάνουν» ένας νοσηλευτής στη Λουκέρνη της Ελβετίας, προκειμένου να μην υποφέρουν από τις ανίατες ασθένειες από τις οποίες έπασχαν, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές της χώρας.

Οι φόνοι διαπράχθηκαν από το Σεπτέμβριο του 1995 ως τον Ιούνιο του 2001 σε οίκους ευγηρίας και ο νοσηλευτής, για να βάλει τέλος στη ζωή των θυμάτων του, χρησιμοποιούσε ηρεμιστικά, πλαστική σακκούλα ή μαξιλάρι στο κεφάλι.

Η δικαστική έρευνα είχε ξεκινήσει το Μάιο στο Ιατρικο-Κοινωνικό Κέντρο Αϊχοφ της Λουκέρνης έπειτα από το θάνατο δέκα ασθενών σε μερικούς μήνες.

Δύο νέοι θάνατοι τον Ιούνιο επέτρεψαν τελικά τη σύλληψη του νοσηλευτή, ο οποίος ομολόγησε τότε ότι είχε βοηθήσει ενεργά να πεθάνουν εννέα ηλικιωμένες γυναίκες που έπασχαν από άνοια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.