στιγμα μεσογειακης αναιμιας | υγιεινα φαγητα | αιτια κυανωσης δακτυλων ανω ακρου | σαρκωμα μητρας

Νοσοκόμα κατηγορείται ότι σκότωσε 14 ασθενείςΚατηγορίες απαγγέλθηκαν εναντίον ολλανδής νοσοκόμας για τις δολοφονίες 14 βρεφών, παιδιών και ηλικιωμένων ασθενών σε τέσσερα νοσοκομεία της Χάγης, σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων χρόνων, ανακοίνωσαν σήμερα οι δημόσιοι κατήγοροι.

Η 40χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι σκότωσε πέντε παιδιά και εννιά ηλικιωμένους που είχε αναλάβει να φροντίζει, δίνοντάς τους θανατηφόρες δόσεις φαρμάκων, όταν δούλευε σε διάφορα νοσοκομεία, το διάστημα από τον Φεβρουάριο του 1997 ως τον Σεπτέμβριο 2001.

Η νοσοκόμα, που κατηγορείται επίσης και για τέσσερις απόπειρες δολοφονίας, θα προσαχθεί σε δίκη τον Ιούνιο στην Χάγη. Ανάμεσα στα θύματά της ήταν βρέφη μικρότερα των 12 μηνών και 90χρονοι ηλικιωμένοι, διευκρίνισε η εισαγγελία της Χάγης.

Η νοσοκόμα, το όνομά της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, κατηγορείται ακόμα για πλαστογράφηση διπλωμάτων σχολών που την έκανε για να φαίνεται ότι είχε την απαραίτητη ιατρική εκπαίδευση. Κατηγορείται ότι σκότωνε τους ασθενείς της σε ένα παιδικό νοσοκομείο και στο ιατρείο μιας φυλακής.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.