λεπτο εντερο καρκινος | Σπασιμο τραγανο μυτης | ασκορβικο οξυ | σφυγμοι φυσιολογικες τιμες

Τα παιδιά του πολέμουΔιεθνής διάσκεψη με θέμα: "Τα παιδιά, θύματα εν καιρώ πολέμου, όπως και εν καιρώ ειρήνης", και η οποία είναι αφιερωμένη σε όλες τις παραβιάσεις των αρχών, των διακηρύξεων και των συνθηκών που προστατεύουν τα παιδιά, που έγιναν κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία, ξεκίνησε στο Σεράγεβο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, περισσότερο από το 8% των 200.000 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον πόλεμο της Βοσνίας ήταν παιδιά. Κατά τον ίδιο πόλεμο τραυματίστηκαν σοβαρά 34.000 παιδιά, έγιναν πρόσφυγες τουλάχιστον μισό εκατομμύρια παιδιά και περισσότερα από 20.000 έχασαν τουλάχιστον τον ένα γονιό τους.

Στη διάσκεψη αυτή, η οποία είναι συμπληρωματική σε αυτή του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των παιδιών που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 ως τις 21 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, μετέχουν 70 ειδικοί από τη Βοσνία και ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως εκπρόσωποι του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα Δικαιώματα των Παιδιών, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΟΗΕ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.