κυτταρομεγαλοϊός | κιρρωση ηπατος διαγνωση | πρωτοπαθής χολική κίρρωση | ασκητης. για. σκυλια

Επιμένουν οι Βρετανοί για κύκλωμα εμπορίας μοσχευμάτων στην ΕλλάδαΜεγάλη έκταση έχει πάρει στη Βρετανία η υπόθεση με τον χαμένο νεφρό ενός νεαρού Αγγλου τουρίστα, ο οποίος είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Ρόδο, τον Ιούλιο του 2000, μετά τις καταγγελίες των γονιών του για ύπαρξη μαύρης αγοράς μοσχευμάτων στην Ελλάδα.

Η σωρός του είχε μεταφερθεί τότε στην Βρετανία όπου διαπιστώθηκε ότι έλειπε ο αριστερός του νεφρός. Μετά από αίτημα των γονέων είχε αποσταλεί ένας νεφρός ο οποίος όμως διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις του DNA ότι δεν ανήκε στον νεαρό.

Οι γονείς του καταγγέλλουν στην εφημερίδα Sunday Telegraph, ότι ο νεφρός κλάπηκε προκειμένου να διοχετευθεί σε κύκλωμα παράνομης διακίνησης ανθρωπίνων οργάνων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νοσοκομείου της Ρόδου κ. Μ. Μπαλάνο, οι θέσεις του οποίου δημοσιεύτηκαν στην εν λόγω εφημερίδα, ο νεφρός είχε αφαιρεθεί και κρατηθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν εκτενέστερες εξετάσεις, καθώς η αιμορραγία που είχε προκληθεί σε αυτόν, αποτέλεσε και την αιτία θανάτου του νεαρού Αγγλου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.