μητρικός θηλασμός αρθρο | μεγάλος κόλπος της καρδιάς | ψειρες σωματος | emmhnos rush k gumnastikh

Ζητούν μελέτες για την υγεία των επιβατών στα αεροπλάναΤο Ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την Ευρωπαική Επιτροπή να χρηματοδοτήσει ανεξάρτητη μελέτη για τους κινδύνους που απειλούν την υγεία των επιβατών πολύωρων αεροπορικών ταξιδιών και ενέκρινε έκθεση η οποία ζητάει την εκπόνηση μελέτης για τα αίτια της θρόμβωσης, που είναι πιθανόν να εμφανιστεί μετά από μεγάλα διαστήματα ακινησίας, όπως συμβαίνει στις πολύωρες πτήσεις.

"Ξέρουμε ότι οι ψηφοφόροι μας ανησυχούν για το πρόβλημα αυτό και εμείς θέλουμε να ρίξουμε φως στην υπόθεση", δήλωσε ο σοσιαλιστής ευρωβουλευτής Μαρκ Φράνσις Ουάτς. "Υπάρχουν αντικρουόμενες ενδείξεις για το τι προκαλεί αυτήν την κατάσταση. Η Ευρώπη πρέπει να ηγηθεί των ερευνών σε αυτόν τον τομέα και ελπίζω η έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου να ενθαρρύνει τις προσπάθειες της Ευρωπαικής Επιτροπής προς αυτήν την κατεύθυνση", πρόσθεσε ο ίδιος.

Στην εκθεση επισημαίνεται ότι οι επιβάτες θα πρέπει να έχουν περισσότερα δικαιώματα στις υπηρεσίες που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρίες και τα ταξιδιωτικά γραφεία, όπως καλύτερες αποζημιώσεις για την αναστάτωση που προκαλούν στους ταξιδιώτες οι καθυστερήσεις και οι υπερκρατήσεις.

Παρόλο που η έκθεση αυτή δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, αναμένεται να αυξήσει την πίεση προς τις αεροπορικές εταιρίες ώστε να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τα αεροπορικά ταξίδια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.