10η εβδομάδα κύησης χωρις συμπτωματα | λειχήνες δέρματος | λοξυγγας σε παιδια | aspres vlenes sta koprana

Εκλεψαν χάπια κατά της σεξουαλικής ανικανότηταςΗ γερμανική φαρμακευτική εταιρία Μπάγερ ανακοίνωσε ότι εκλάπη άγνωστος αριθμός χαπιών που εμπεριέχουν συστατικά για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής ανικανότητας και βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο των πειραματικών δοκιμών.

Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε οτι διεξάγονται έρευνες για παραβίαση των συστημάτων ασφαλείας αλλά δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες.

Ωστόσο η εφημερίδα Μπιλντ γράφει σήμερα οτι χιλιάδες χάπια Vardenafil εκλάπησαν τις τελευταίες εβδομάδες από κάποιους συνεργάτες της εταιρίας και πουλήθηκαν σε νυχτερινά κέντρα.

Η Μπάγερ, που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη ζημιά που της προκάλεσε η απόσυρση του φαρμάκου κατά της χοληστερίνης Baycol/Lipobay, ήθελε να προχωρήσει στη διάθεση του Vardenafil στις αρχές του νέου έτους με την ελπίδα να "χτυπήσει" το Βιάγκρα της μεγάλης αντιπάλου της Pfizer.

Η Μπιλντ γράφει ακόμα ότι δύο εργαζόμενοι στην εταιρία που έχει συμβόλαιο για τη συντήρηση των μηχανημάτων στα εργαστήρια της Μπάγερ στο Λεβερκούζεν έκλεβαν από 500 χάπια σε καθημερινή βάση και για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Οι ύποπτοι συσκεύαζαν τα χάπια σε πλαστικές σακούλες και τα έβγαζαν από την εταιρία κρύβοντάς τα στα εσώρουχά τους. Τα χάπια που ακόμα δεν έχουν πάρει την επίσημη άδεια κυκλοφορίας, πουλήθηκαν σε γυμναστήρια όπου γυμνάζονται μεσήλικες, σε νυχτερινά και χορευτικά κέντρα προς 100 μάρκα έκαστο (περίπου 17.000 δραχμές).

Η μέτοχη της Μπάγερ έχει χάσει 20% της αξίας της απο τον Αύγουστο μετά την απόσυρση από τη διεθνή αγορά του Baycol, του φαρμάκου που θεωρήθηκε υπεύθυνο για 52 θανάτους. Εκτοτε η εταιρία προσπαθεί να αναθεωρήσει την στρατηγική της και είχε εναποθέσει πολλές ελπίδες στο νέο σκεύασμα κατά της σεξουαλικής ανικανότητας και τα αποτελέσματα των προσπαθείων θα ανακοινώνοντο στο διοικητικό συμβούλιο της 13ης Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.