μεταναστευτικη αρθριτιδα | επιμηκης σχισμη εγκεφαλου | μαντου τεστ | μυς χεριων | τι σημαίνει αυτοάνοσο νόσημα

Βασανιστήρια σε τρόφιμους θεραπευτηρίουΕνας 22χρονος κατηγορείται για την κακοποίηση πέντε τροφίμων του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Αγίου Νικολάου, που με οινόπνευμα τους προκάλεσε εγκαύματα στα άνω και κάτω άκρα. Το νεαρό, κατονόμασε ως βασανιστή του ο τρόφιμος Ιωάννης Βαγιωνάκης, ο μόνος από τους πέντε που έχει τη δυνατότητα να αρθρώσει μερικές λέξεις.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γεώργιος Πιταροκήλης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το πρωτοφανές περιστατικό. Οπως είπε ο κατηγορούμενος Κώστας Κυριακίδης, δεν ήταν υπάλληλος στο Ιδρυμα, αλλά έκανε κοινωνική εναλλακτική θητεία. Στα 2,5 χρόνια της παρουσίας του είχε δημιουργήσει μικροπροβλήματα, όχι όμως τόσο σοβαρά.

Ο Κυριακίδης ομολόγησε την πράξη του σε ό,τι αφορά όμως μόνο το Βαγιωνάκη. Για τους άλλους τέσσερις αρνήθηκε την κατηγορία. Ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα αστείο. Η κατάσταση των πέντε ασθενών δεν είναι σοβαρή και ήδη λαμβάνουν την κατάλληλη αγωγή.

Αύριο η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στην αντεισαγγελέα Λασιθίου για την άσκηση ποινικών διώξεων. Ο δράστης τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και δόθηκε διαταγή για ΕΔΕ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.