μυς στοματος | οσταριο του αυτιου | σκληρυντική χολαγγειίτιδα θεραπεια | εγκυος σκυλι εμβολια

Σαμποτάζ σε νοσοκομείο στη ΒρετανίαΗ βρετανική αστυνομία ξεκίνησε την Παρασκευή έρευνες καθώς υπάρχουν υπόνοιες για μια "εκστρατεία σαμποτάζ" του ιατρικού εξοπλισμού τεσσάρων νοσοκομείων, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Το ιατρικό προσωπικό σε όλη τη Βρετανία τέθηκε σε κατάσταση επιφυλακής μετά από τέσσερις περιπτώσεις όπου άγνωστοι έβγαλαν από την πρίζα τις αναπνευστικές συσκευές των ασθενών.

Σε μία περίπτωση τον περασμένο μήνα ο μικρός Τόνι Κλόουες, 9 ετών, πέθανε στο νοσοκομείο του Τσέλμσφορντ κατά τη διάρκεια επέμβασης αφού διακόπηκε η τροφοδοσία του οξυγόνοu. Αλλοι τρεις ασθενείς, οι συσκευές οξυγόνου των οποίων σταμάτησαν να λειτουργούν, επέζησαν.

Η αστυνομία ερευνά προς το παρόν εάν η ίδια ιατρική ομάδα εμπλέκεται σε δύο ή τρία από τα επεισόδια αυτά και αν κάποιον επιδίωξε σκόπιμα να βλάψει τους ασθενείς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.