ρουκετοειδείς εμετούς | 120 παλμοι το λεπτο | ldl χαμηλη | ειρηνη μαρκοπουλου μεταμοσχευση καρδιας

Τέσσερα νέα ελικοδρόμια σε νησιά του Αιγαίου και του ΙονίουΤην υπογραφή τεσσάρων αποφάσεων, που αφορούν την ίδρυση ισάριθμων ελικοδρομίων σε νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Χ. Βερελής. Πρόκειται για ελικοδρόμια που θα κατασκευαστούν στις περιοχές Καμένη Χώρα Ιθάκης, Μέρμιγκας Πάτμου, Αγιος Φωκάς Τήνου (στη θέση Κάβο Σταρά) και Ερεσός Λέσβου (στη θέση Αγία Σοφία).

Το ελικοδρόμιο της Ιθάκης, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα είναι κατάλληλο για χρήση από ελικόπτερα μέγιστου μήκους έως και 30 μέτρων και για πτήσεις εξ όψεως μέρα και νύχτα, ενώ τα υπόλοιπα τρία θα είναι κατάλληλα για χρήση από ελικόπτερα μέγιστου μήκους έως και 18 μ και για πτήσεις εξ όψεως μέρα και νύκτα.

Σύμφωνα με το υπουργείο, και τα τέσσερα ελικοδρόμια θα καλύπτουν τις διεθνείς προδιαγραφές και θα διαθέτουν οπτικά βοηθήματα, πυρασφάλεια, περιμετρικό φωτισμό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.