σύνδρομο αδαμαντιάδη-behcet | υπερεμεση | τρανσαμινάση | αρρυθμιες | δίαιτες με 1300 - 1400 θερμίδες

Αύξηση των δαπανών για την Υγεία και την ΠαιδείαΑύξηση δαπανών για την υγεία και την παιδεία κατά 8% θα προβλέπει ο κρατικός προϋπολογισμός του 2002, τα μεγέθη του οποίου όμως θα οριστικοποιηθούν στο τέλος Αυγούστου μετά από σειρά συναντήσεων που θα έχει με όλους τους άλλους υπουργούς, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννος Παπαντωνίου.

Σήμερα ο κ.Παπαντωνίου συναντήθηκε με τους υφυπουργούς Οικονομικών και στη συνέχεια υπήρξαν διαδοχικές συναντήσεις του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Δρυ με τους υπουργούς Δικαιοσύνης Μιχάλη Σταθόπουλο, Γεωργίας Γιώργο Ανωμερίτη και Εμπορικής Ναυτιλίας Χρήστο Παπουτσή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2001 κινείται μέσα στα πλαίσια που έχουν προβλεφθεί από την αρχή και το πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2001 θα αυξηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι για το τέλος του χρόνου έχει προβλεφθεί πλεόνασμα του προϋπολογισμού του 2001 συνολικού ύψους 200 δισ.δραχμών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.