παθησεις της καρδιας | πεθανε το παιδι απο εγχειρηση κρεα | λοιμωξη του αναπνευστικου | ηπατιτιδα συμπτωματα

Ακατάλληλο το νερό στο δήμο ΠέλλαςΑκατάλληλο προς πόση κρίθηκε με απόφαση της Νομαρχίας το νερό στο Δήμου Πέλλας , καθώς διαπιστώθηκε μετά από εργαστηριακούς ελέγχους ότι περιέχει ποσότητες νιτρικών αλάτων (καρκινογόνες ουσίες), τριπλάσιες από τα επιτρεπόμενα όρια.

Οι αρχές του νομού κάνουν λόγο για επιβάρυνση του δικτύου από την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων, ενώ επισημαίνουν την ανάγκη για ανανέωση των γεωτρήσεων στην περιοχή.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και οι Υγειονομικές αρχές του νομού διενεργούν καθημερινούς ελέγχους στα δίκτυα υδροδότησης της περιοχής, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.