Ακατάλληλο εμφιαλωμένο νερό

Δεν πληρούνται οι όροι υγιεινών συνθηκών λειτουργίας για την παραγωγή του εμφιαλωμένου νερού στις εγκαταστάσεις του εμφιαλωτηρίου “Δίρφυς” στην Εύβοια, ενώ σε παρτίδα εμφιαλωμένου νερού της συγκεκριμένης εταιρείας διαπιστώθηκε και η παρουσία εντόμου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Υγιεινής Περιβάλλοντος του υπουργείου Υγείας.

Με έγγραφό της προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση η Διεύθυνση Υγιεινής Περιβάλλοντος του υπουργείου Υγείας ζητεί από το νομάρχη Ευβοίας να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (αναστολή λειτουργίας του εμφιαλωτηρίου και αυστηρότατη τήρηση των υγειονομικών διατάξεων) καθότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι υπότροπος.

Η εταιρεία Δίρφυς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι ‘η εταιρία σέβεται τους νόμους και τις διατάξεις του κράτους και σε αυτή την κατεύθυνση και με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του Ελληνα καταναλωτή, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το προϊόν μας να πληρεί όλες τις κατά νόμο προδιαγραφές. Η εταιρία μας θα ακολουθήσει πιστά τις υποδείξεις του υπουργείου Υγείας και των αρμοδίων φορέων’.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση