καρδιογραφημα | τκε | φλεγμονη εντερου | μεταδιδονται ιος οταν παιρνω αντιβιωση | κερατιτιδα

Ακατάλληλο εμφιαλωμένο νερόΔεν πληρούνται οι όροι υγιεινών συνθηκών λειτουργίας για την παραγωγή του εμφιαλωμένου νερού στις εγκαταστάσεις του εμφιαλωτηρίου "Δίρφυς" στην Εύβοια, ενώ σε παρτίδα εμφιαλωμένου νερού της συγκεκριμένης εταιρείας διαπιστώθηκε και η παρουσία εντόμου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Υγιεινής Περιβάλλοντος του υπουργείου Υγείας.

Με έγγραφό της προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση η Διεύθυνση Υγιεινής Περιβάλλοντος του υπουργείου Υγείας ζητεί από το νομάρχη Ευβοίας να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (αναστολή λειτουργίας του εμφιαλωτηρίου και αυστηρότατη τήρηση των υγειονομικών διατάξεων) καθότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι υπότροπος.

Η εταιρεία Δίρφυς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι ‘η εταιρία σέβεται τους νόμους και τις διατάξεις του κράτους και σε αυτή την κατεύθυνση και με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του Ελληνα καταναλωτή, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το προϊόν μας να πληρεί όλες τις κατά νόμο προδιαγραφές. Η εταιρία μας θα ακολουθήσει πιστά τις υποδείξεις του υπουργείου Υγείας και των αρμοδίων φορέων’.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.