Β χοριακη υπερυχος | θελω προσωπο πεντακαθαρο | βιοχημικες εξετασεις αιματος | ακροαση παλμων 12 εβδομαδων

Κακομαθημένα τα παιδιά στην ΑμερικήΤο 80% των Αμερικανών και τα 2/3 των γονέων δηλώνουν ότι σήμερα τα παιδιά είναι πιο κακομαθημένα από ό,τι ήταν πριν 10 χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία δημοσκόπησης που δημοσιεύεται στο Αμερικανικό περιοδικό Τάιμ.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τα παιδιά επηρεάζουν σημαντικά την οικογένεια τους σε σύγκριση με ό,τι συνέβαινε πριν από μια δεκαετία και το 48% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε ότι τα παιδιά έχουν ενεργό ρόλο στη λήψη των οικογενειακών αποφάσεων.

Το 35% των γονέων δηλώνουν ότι είναι περισσότερο ανεκτικοί με τα παιδιά τους από ότι ήταν οι δικοί τους γονείς, ενώ το 75% αποκαλύπτουν ότι τα παιδιά σήμερα κάνουν πολύ λιγότερες αγγαρείες σε σύγκριση με αυτά που έκαναν τα παιδιά πριν από 10 ή 15 χρόνια.

Οι ενήλικες ωστόσο εκφράζουν την ανησυχία τους για το "βομβαρδισμό" των διαφημίσεων που δέχονται καθημερινά τα παιδιά και το 71% των γονέων εκτιμούν ότι τα παιδιά τους εκτίθενται σε ένα καταιγισμό διαφημίσεων για παιχνίδια που οι γονείς είναι αδύνατον να μπορέσουν να τους προσφέρουν.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της ίδιας έρευνας οι διαφωνίες μεταξύ γονέων και παιδιών εστιάζονται κυρίως στο καθαρισμό των δωματίων γεγονός για το οποίο μπορεί να ξεσπάσουν φοβεροί καυγάδες επισημαίνει το 62% των γονέων.

Το 55% των γονέων δηλώνουν ότι οι συγκρούσεις ανάμεσα στα αδέλφια προκαλούν ένταση στην οικογένεια και ένας καθημερινός καυγάς, όπως αποκαλύπτει το 48% των γονέων, είναι το γεγονός ότι τα παιδιά αρνούνται να πάνε νωρίς το βράδυ για ύπνο .

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρία "Χάρις Ιντεράκτιβ" για το περιοδικό Τάιμ και το τηλεοπτικό δίκτυο CNN . Ρωτήθηκαν 1.015 Αμερικανοί ενήλικες στις 17 και 18 Ιουλίου. Η απόκλιση σφάλματος εκτιμάται συν-πλήν 3,1%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.