μαντου | γριπη η1ν1 συμπτωματα 2019 | δημιουργία πνευμοθώρακα | συγγενες μεγακολο σε νεογνο

Οι στόχοι της νέας διοίκησης του ΙασώΗ ταχύτερη υλοποίηση του πενταετούς επενδυτικού προγράμματος που αφορά τις επεκτάσεις του Ιασώ, τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του Ηρα, αλλά και τη δημιουργία παιδιατρικής κλινικής και την ανέγερση του Ιασώ Μακεδονίας στη Θέρμη Θεσ/νίκης, αποτελεί το στόχο της νέας διοίκησης της εταιρίας Ιασώ, που εξέλεξε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας Ιασώ, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας, έχει επίσης στόχο να εφαρμοστεί στο μετοχικό σχήμα όλων των εταιριών του ομίλου, το μοντέλο που έχει εφαρμοστεί στην περίπτωση της μητρικής εταιρίας και το οποίο προβλέπει τη συμμετοχή ιατρών στο μετοχικό κεφάλαιο, ενώ η διοίκηση ασκείται από επαγγελματίες μάνατζερ.

Στο πρώτο δίμηνο του 2001, ο κύκλος εργασιών της εταιρίας διαμορφώθηκε στα 4,42 δισ δρχ., σημειώνοντας έτσι αύξηση 5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2000, ενώ τα προ φόρων κέρδη ανήλθαν σε 1,25 δισ δρχ. έναντι 1,02 δισ δρχ το περσινό έτος, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 22,6%.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.