δυσπνοια | καρδιακη ανεπαρκεια τελικο σταδιο συμπτωματα | αχιλλειος τενοντας | φλεγμονωδεις νοσοι του εντερου

Σεξ, κάπνισμα, παχυσαρκία και έφηβοι, αντικείμενο έρευνας στη ΚύπροΤο ποσοστό των μαθητών του γυμνασίου στην Κύπρο που έχουν κάνει έρωτα φθάνει το 6% για τα αγόρια και το 3% για τα κορίτσια, ενώ στα λύκεια το ποσοστό ανέρχεται στο 21% για τους μαθητές και στο 19% για τις μαθήτριες. Στα γυμνάσια 4% δηλώνουν ότι καπνίζουν ενώ στα λύκεια 24%, σύμφωνα με έρευνα του υπουργείου Υγείας.

Στην ίδια έρευνα εξετάστηκε και το πρόβλημα της παχυσαρκίας και σύμφωνα με τα αποτελέσματα το 10% των αγοριών και το 9% των κοριτσιών ηλικίας 6-18 χρόνων είναι παχύσαρκα, ενώ το 15% των παιδιών ανήκει στην κατηγορία αυξημένου κινδύνου για ανάπτυξη παχυσαρκίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.