πρωτοπαθης υπερπαραθυρεοειδισμος θεραπεια | λευκοπλακια | μελανιασμα γλωσσας | καισαρικη τομη επιπλοκες

Ερευνα σε παιδικές κατασκηνώσεις για κρούσματα γαστρεντερίτιδαςΚαταγγελίες για κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε παιδικές κατασκηνώσεις της Χαλκιδικής, προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας Πολυγύρου. Συγκεκριμένα η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Σοφία Πετράκη, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία ανέθεσε σε Ειρηνοδίκη και έδωσε εντολή να μεταβούν στις κατασκηνώσεις, υπεύθυνοι της Διεύθυνσης Υγιεινής της Νομαρχίας Χαλκιδικής για εξονυχιστικούς ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο νομίατρος Χαλκιδικής κ. Αναστάσιος Καραγιαννίδης θα μεταβεί το απόγευμα σε παιδική κατασκήνωση προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν κρούσματα, πόσα είναι αυτά και από πού προέρχονται καθώς και τις συνθήκες υγιεινής της κατασκήνωσης.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ, ο παιδίατρος κ. Νικόλαος Μπαχαράκης, ο οποίος υπηρετεί στη Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας Χαλκιδικής, δεν υπήρξαν στην υπηρεσία του συγκεκριμένες καταγγελίες από γονείς για κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε παιδικές κατασκηνώσεις και το όλο θέμα ήρθε στο φως από δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.