τρανσαμινασες | ΑΡΥΘΜΙΕΣ | ???????????????????? ????????? ????????? | περικαρδιτιδα

Σπουδάζουν τον έρωτα χωρίς προφυλακτικόΟι περισσότεροι φοιτητές αποφεύγουν τη χρήση προφυλακτικού κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, υποστηρίζοντας πως μειώνει την ερωτική απόλαυση και πως δεν φοβούνται τον κίνδυνο μιας ενδεχόμενης εγκυμοσύνης. Σ'αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν επιστήμονες, από το University of New Orleans in Louisiana, οι οποίοι δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της έρευνας τους στο Archives of Sexual Behavior.

Η έρευνα έδειξε ότι η πλειοψηφία των φοιτητών, που προσπαθούσαν να πείσουν τους συντρόφους τους να μην χρησιμοποιούν προφυλακτικό, είχαν στη ζωή τους περισσότερους από 10 ερωτικούς παρτενέρ.

Ερευνα που έγινε σε 900 φοιτητές και αφορούσε το σεξουαλικό τους ιστορικό και τη χρήση προφυλακτικών, αναφέρει ότι αν και το 93% έχει χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή προφυλακτικό μόνο το 20% κάνει συστηματική χρήση αυτού.

Επιπλέον το 30% των αντρών και το 41% των γυναικών παραδέχονται ότι προσπαθούν να πείσουν τους συντρόφους τους να κάνουν ελεύθερα έρωτα. Η πολλαπλή και συχνή εναλλαγή συντρόφων και μάλιστα χωρίς προφυλακτικό αυξάνει τις πιθανότητες ανταλλαγής σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων αλλά και του AIDS.

Η σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι απαραίτητο μέτρο πρόληψης και προστασίας από μεταδιδόμενα σεξουαλικά νοσήματα. Οι νέοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο ρόλος του προφυλακτικού δεν είναι μόνο η αποφυγή μιας εγκυμοσύνης, αλλά έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία.

Πάντως οι γυναίκες φαίνεται να πείθουν πιο εύκολα τους συντρόφους τους να μη χρησιμοποιούν προφυλακτικό απ'ότι αντιστρόφως.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.