πως πρεπει να ειναι το στομιο του τραχηλου στην εγκυμοσυνη | .παντζαρια.κανουν.καλο.τα.ςεκς.

Φθηνότερα φάρμακα για τη φυματίωση στις φτωχές χώρεςΠρόσβαση σε νέα φθηνότερα φάρμακα, θα έχουν όσοι υποφέρουν από φυματίωση, στις φτωχότερες χώρες του πλανήτη, μετά από συμφωνία που έγινε μεταξύ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) και ορισμένων φαρμακευτικών εταιριών.

Η αναβίωση της φυματίωσης δεν αφορά μόνο τις φτωχότερες χώρες, μια και φαίνεται ότι επανέρχεται και στις οικονομικά ανεπτυγμένες παρόλο που είχε εξαφανισθεί τις τελευταίες δεκαετίες.

Η θεραπεία της φυματίωσης μπορεί να επιτευχθεί με σχετικά χαμηλό κόστος, η εξάπλωσή της όμως έχει δημιουργήσει ανοσία στις φαρμακευτικές αγωγές, με αποτέλεσμα η ίδια θεραπεία να χρειάζεται χρόνια αγωγή αυξάνοντας το οικονομικό κόστος.

Πέντε νέα φάρμακα θα διατεθούν στους ασθενείς, με χαμηλό κόστος, με βάση τη συμφωνία του WHO και των φαρμακευτικών εταιριών, όπως η Eli Lilly και η Jacobus Pharmaceutical. Τα φάρμακα αυτά θα σταλούν σε χώρες όπου τα ποσοστά της φυματίωσης είναι υψηλά. Τέτοιες χώρες είναι η Ρωσσία, το Περού και η Φιλιππίνες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.