ξηροτητα δερματος | κινεζική ιατρική | δακτυλικη εξεταση προστατη | στερνοκλειδομαστοειδής

Οι μεσογειακές χώρες υπερασπίζουν την διατροφή τουςΣτην προσπάθεια διατήρησης του μεσογειακού μοντέλου διατροφής και στην ανάγκη παραγωγής προϊόντων ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον, το οικοσύστημα, την αειφορία και τα οποία θα διασφαλίζουν την υγεία των καταναλωτών, αναφέρθηκε ο Υπουργός Γεωργίας κ. Γ. Ανωμερίτης, στην πρώτη Διάσκεψη Μεσογειακής Αγροτικής Συνεργασίας των Ερευνητικών Αγροτικών Ιδρυμάτων των Μεσογειακών και Βαλκανικών χωρών. Ο κ. Ανωμερίτης επισήμανε ότι μέσα στις μεγάλες αγορές και στα προβλήματα τα οποία γεννά η παγκοσμιοποίηση, οφείλουμε να υπερασπιστούμε τα δικά μας προϊόντα, συνεχίζοντας να διατρεφόμαστε με τα προϊόντα που επί χιλιάδες χρόνια παράγουμε και καταναλώνουμε.

Η Διάσκεψη αυτή, της οποίας κύριο θέμα είναι ‘η προβολή του μεσογειακού τρόπου διατροφής και των μεσογειακών αγροτικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές’, συμμετέχουν 70 κυβερνητικοί αξιωματούχοι και υπεύθυνοι αγροτικής έρευνας από 27 μεσογειακές και βαλκανικές χώρες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.