γαστριτιδα ατροφια κατα τοπους | μηλοπιτα θερμιδες | meningitec parenerghies

Ανωμερίτης: Δεν υπάρχει δεύτερο κρούσμα



Δεν υπάρχει δεύτερο κρούσμα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας, δήλωσε ο υπουργός Γεωργίας κ. Ανωμερίτης, διαψεύδοντας σημερινά δημοσιεύματα του τύπου, προσθέτοντας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη και νέες προσλήψεις προσωπικού για την καλύτερη διενέργεια ελέγχων.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δ. Ρέππας δήλωσε ότι γίνονται συστηματικοί έλεγχοι στη χώρα μας, όσον αφορά την ασθένεια της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας, τονίζοντας ότι ο κύριος στόχος, είναι η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Η Ελλάδα δε θα πρέπει να δώσει μία εικόνα χώρας, η οποία πλήττεται από τη νόσο, γιατί κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, επεσήμανε ο υπουργός Τύπου

Και ενώ οι αρμόδιες κτηνιατρικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες εμφάνισης του πρώτου κρούσματος σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας στην Ελλάδα, η Βουλγαρία και η Λιθουανία προχώρησαν σε απαγόρευση εισαγωγής κρέατος, ζώντων ζώων και των παραγώγων τους, από τη χώρα μας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.