περιδεση τραχηλου | γιτρινα εξεταζει γενητικα οργανα ανδρα | χαπι αμβλωσης τιμη | μικροβιο γκραμ αρνητικο

Διχάζει περίπτωση εξωσωματικής γονιμοποίησηςΔικαστικό αγώνα ξεκίνησε μια γυναίκα στην Αυστραλία, προκειμένου να της επιτραπεί να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση και να κυοφορήσει έμβρυο που δημιουργήθηκε με γονιμοποίηση ωαρίου της από το σπέρμα του συζύγου της, αλλά οι αρχές δεν της το επιτρέπουν, καθώς ο άνδρας της έχει πεθάνει.

Σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης διατηρούνται τρία κατεψυγμένα έμβρυα της κ. Τζόαν Κακάνο, η οποία είναι 29 ετών. Λίγο πριν πεθάνει ο σύζυγος της, που έπασχε από καρκίνο, είχε γίνει μια πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά η κ. Κακάνο απέβαλε.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει κάθε ηθικό και νομικό δικαίωμα να ξαναδοκιμάσει να μείνει έγκυος με τα εναπομείναντα έμβρυα, παρόλο που ο άντρας της έχει πεθάνει, καθώς κάτι τέτοιο επιθυμούσε και ο σύζυγος της.

Επίσης υποστηρίζει ότι ο άνδρας της ήταν καθολικός, και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η εκκλησία η καταστροφή των εμβρύων θα ισοδυναμούσε με έκτρωση, γεγονός που η καθολική εκκλησία δεν το αποδέχεται.

Γεγονός είναι πάντως ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει διxάσει τους νομικούς, ιατρικούς και εκκλησιαστικούς κύκλους της Αυστραλίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.