Επικονδυλιτιδα | κακωση μηνισκου | βρογχοσκόπηση | τι ειναι μολυνση | διακοπη ναυτιας κ χαμηλη αυξηση χοριακης

Υπερβολική χρήση του κινητού τηλεφώνου από τα παιδιάΤα παιδιά χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρά τις συστάσεις της Βρετανικής κυβέρνησης για τις πιθανές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό από τη χρήση τους, σύμφωνα με έρευνα του Centre for Science Education στο Sheffield.

Οπως έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας, το 90% των παιδιών, ηλικίας κάτω των 16, έχει κινητό, ενώ ένα στα δέκα κάνει χρήση του κινητού πάνω από 45 λεπτά την ημέρα. Επιπλέον τα 2/3 των παιδιών έχουν το τηλέφωνο ήδη δύο και τρία χρόνια.

Αναλυτικότερα, το 77% μιλάει στο τηλέφωνο λιγότερο από 15 λεπτά την ημέρα, το 5.4% περισσότερο από μία ώρα, το 4.6% περισσότερο από 45 λεπτά, ενώ ένα 11% πιστεύει ότι έχει επηρεαστεί από την ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου.

Πολύ μεγάλο ποσοστό παιδιών, το 96%, δέχεται και στέλνει γραπτά μηνύματα, ενώ το 16% από αυτά στέλνουν περισσότερα από δέκα καθημερινά.

Οι ειδικοί λοιπόν πιστεύουν, ότι μέχρι να αποδειχτεί αν υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις από την χρήση της κινητής τηλεφωνίας, τα παιδιά πρέπει να ενημερώνονται όσον το δυνατόν καλύτερα για την πιθανή επικινδυνότητα των τηλεφώνων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.