Εμβολιο τετανου σε 10 χρόνο | το ποσοστο της β χοριακης για εγκυμοσυνη | κεφαλη παγκρεας

Απεργεί η ΥγείαΜόνο τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται στα Νοσοκομεία και Ιατρεία του ΙΚΑ, λόγω των πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιών που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 11/06 και θα συνεχίσουν για ένα μήνα, οι γιατροί του Ιδρύματος, οι οποίοι ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων συναδέλφων τους, καθώς επίσης την αναβάθμιση των πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας.

Από το κλινικό αλλά και εκπαιδευτικό τους έργο απέχουν και οι πανεπιστημιακοί γιατροί Αθήνας και Θεσαλλονίκης, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αντιδρώντας στο νέο νόμο του Υπουργείου Υγείας που αφορά την εργασία τους στον ιδιωτικό τομέα.

Εξάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 13/06, (09:00 - 15:00), οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά, δηλώνοντας παράλληλα αποφασισμένοι να συμμετάσχουν στις απεργίες που θα προκηρύξουν η ΓΣΣΕ και η ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Επτάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν, την ίδια ημέρα και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία από τις 09:00 έως τις 16:00, ζητώντας, μεταξύ άλλων, προσλήψεις προσωπικού, αύξηση αποδοχών αλλά διατήρηση του υπάρχοντος εργασιακού καθεστώτος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.