βυθοσκοπηση ματιου | λοιμωξη αναπνευστικου | ηλικιωμενη με καρκινο | παλμοί εμβρύου | ιογενησ αμυγδαλιτιδα

Καταστρέφονται επικίνδυνα φυτοφάρμακαΠρογραμματική σύμβαση για την καταστροφή φυτοφαρμάκων που κρίθηκαν επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον υπογράφτηκε από τους συναρμόδιους υπουργούς Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργο Πασχαλίδη, ΠΕΧΩΔΕ κ. Κώστα Λαλιώτη, Γεωργίας κ. Γιώργο Ανωμερίτη και το Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Κώστα Παπαδόπουλο.

Η ποσότητα των φυτοφαρμάκων αυτών, που βρίσκονται στις αποθήκες του εργοστασίου Διάνα, στη Σταυρούπολη, ανέρχεται περίπου σε 760 τόνους και η δαπάνη καταστροφής που θα καλυφθεί από τα τρία υπουργεία, υπολογίζεται γύρω στα 400 εκατομμύρια δρχ.

Για την ανάληψη του έργου θα διενεργηθεί σχετικός διαγωνισμός με φορέα διαχείρισης τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης. Την εξέλιξη του διαγωνισμού θα παρακολουθεί επιτροπή στην οποία θα προεδρεύει εκπρόσωπος του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, και θα μετέχουν εκπρόσωποι των άλλων δύο υπουργείων καθώς και της Νομαρχίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.