εμβολιο φυματιωσης | εμβολιο κατα της γριπης φαγητα | σε ποσες δοσεις ειναι το μαντου | υπερηχος καρδιας

Αποσύρονται 320 φυτοφάρμακα μέχρι το 2003Περίπου 320 ουσίες που χρησιμοποιούνται σε φυτοφάρμακα (εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα και ζιζανιοκτόνα) θα αποσυρθούν από την αγορά μέσα στο 2003 σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η απόφαση αυτή είναι μέρος της νέας προσέγγισης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την αξιολόγηση των ενεργών ουσιών στα φυτοφάρμακα και στόχος της είναι η βελτίωση των εγγυήσεων που διασφαλίζουν ότι όλα αυτά τα προϊόντα, που χρησιμοποιούνται ως φυτοφάρμακα, είναι ασφαλή για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής επισημαίνεται επίσης ότι οι χρήστες και οι πωλητές φυτοφαρμάκων θα χρειαστεί να ενημερωθούν κατά πόσο τα προϊόντα που χρησιμοποιούν ή πωλούν πρόκειται να αποσυρθούν (λόγω της ύπαρξης σε αυτά κάποιου ή κάποιων από τα συστατικά που θα απαγορευθούν) προκειμένου να αποφύγουν τη συσσώρευση τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.