? ???? ???????? ???????? ? ????? ??? ???? | απο τι ηλικια επιτρέπεται το γυμναστήριο

Οι συνεχείς αναβολές ρυπαίνουν το ΘερμαϊκόΟι συνεχείς αναβολές που παίρνει η μετεγκατάσταση των βυρσοδεψείων Θεσσαλονίκης σε ειδικές εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό, έχουν σαν αποτέλεσμα τη συνεχιζόμενη ρύπανση του Θερμαϊκού κόλπου όπου και καταλήγουν τα απόβλητα.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από δημοσίευση τοπικής εφημρίδας, στο οποίο, ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ελέγχου Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής κ. Θεμιστοκλής Κουιμτζής καταγγέλει τις συνεχείς αυτές αναβολές.

Το δημοσίευμα προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευάγγελου Ζαχαρή, ο οποίος με προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης κ. Ευάγγελο Μιχαήλο, ζητά να διερευνηθεί αν συντρέχει αξιόποινη ευθύνη του νομάρχη ή υπαλλήλων της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης για τη συνεχιζόμενη λειτουργία των ρυπογόνων βυρσοδεψείων.

Η νομαρχία Θεσσαλονίκης, ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναβάλλει διαρκώς τη μετεγκατάσταση των βυρσοδεψείων, σε ειδικές εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ) και πρόσφατα μάλιστα έδωσε ακόμη μία εξάμηνη παράταση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.