ψυχωση στην εγκυμοσυνη | αυσυραλιανο αντιγονο | cmv igm θετικο εγκυμοσυνη | εγκολεασμός εντέρου

Και μεταλλαγμένο κρέας σε λίγα χρόνιαΣε 10-15 χρόνια είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορεί στην αγορά και κρέας που θα προέρχεται από γενετικά τροποποιημένα ζώα, όπως ανακοινώθηκε από Βρετανούς επιστήμονες. Κοτόπουλα τα οποία δε θα προσβάλλονται από σαλμονέλα και μοσχαράκια τα οποία θα δίνουν κρέας με χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος, θα έχουν τη δυνατότητα να εκτρέφουν οι κτηνοτρόφοι.

Οπως ανακοινώθηκε από τη Βασιλική Ενωση Κορυφαίων Επιστημόνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τέτοια προϊόντα, εάν κυκλοφορήσουν στην αγορά, θα υπόκεινται σε πολύ αυστηρούς ελέγχους, προτού φτάσουν στο πιάτο του καταναλωτή.

Η χρήση της γενετικής μηχανικής στα ζώα έχει ήδη εφαρμοστεί για ιατρικούς λόγους, με επιτυχία, εδώ και 20 χρόνια. Η τεχνολογία αυτή έχει βοηθήσει στην έρευνα για την καταπολέμηση του καρκίνου αλλά και άλλων ασθενειών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.