προκαλει το κοιταγμα | αλλεργια στην κορτιζονη τεστ | εισπνοες για βρογχικο ασθμα | αερια αιματος

Η Ελλάδα έχει τις καθαρότερες θάλασσες στην ΕυρώπηΚατάλληλα για κολύμβηση είναι τα νερά των ελληνικών ακτών σε ποσοστό 98,8%, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση για το 2000 του προγράμματος Παρακολούθησης Ποιότητας Νερών Κολύμβησης.Υστερα από μετρήσεις που έγιναν σε 1.862 σημεία σε συνολικά 1.348 ακτές, ακατάλληλα κρίθηκαν τα νερά μόνο σε 16 σημεία.

Στην Αττική απαγορεύεται η κολύμβηση σε τρία σημεία της Ελευσίνας, ένα στο Ζούμπερι, τρία στη Σκάλα Ωρωπού και ένα στη Βούλα.

Οπως δήλωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Κ. Λαλιώτης, τα θετικά αυτά αποτελέσματα συνδέονται άρρηκτα με τα προγράμματα παρεμβάσεων και έργων του υπουργείου τα οποία αφορούν τον καθαρισμό και την ανάπλαση των ακτών, τους νέους βιολογικούς καθαρισμούς, την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων, την προστασία και την ανάπλαση των παρακτίων ζωνών καθώς επίσης και με την ενημέρωση των πολιτών για "καθαρές ακτές".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.