αντισωμματα κυτταρομεγαλοιου igG | υποταση με υψηλους παλμους | δωδεκαδακτυλος πονος

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της ΜουσικήςΟι θεραπευτικές ιδιότητες της μουσικής και η μουσικοθεραπεία ήταν το θέμα συμποσίου που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Ε. Βενιζέλος που χαιρέτησε την εκδήλωση επεσήμανε ότι η θεραπεία μέσω της μουσικής γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα.

Ο Ομηρος αναφέρει τη χρήση της μουσικής για την ίαση των τραυμάτων, ενώ ο Πυθαγόρας και ο Αριστοτέλης αναγνώριζαν τις θεραπευτικές ιδιότητές της, υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

Το συμπόσιο οργάνωσαν ο Όμιλος UNESCO νομού Πειραιά και Νήσων και η Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση και συμμετείχαν μουσικοθεραπευτές, ψυχοθεραπευτές και μουσικοπαιδαγωγοί.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.