ακροαστικα χωρις πυρετο | ερπης στα χειλη πως κολλαει

Νέες απόψεις για το μηχανισμό δράσης της σοκολάταςΗ σοκολάτα δε βελτιώνει τη διάθεση σύμφωνα με τους διατροφολόγους του Γερμανικού Ινστιτούτου Διατροφικής Υγιεινής και Διατροφολογίας (DIET) του Ααχεν. Η ποσότητα της φαινιλεθυαμίνης, του χημικού εκείνου στοιχείου που πιστεύεται ότι δημιουργεί το αίσθημα της ευφορίας όταν καταναλώνουμε σοκολάτα, είναι πολύ μικρό για να μπορέσει να αλλάξει τη διάθεση ενός ανθρώπου.

Πιό "πικρές" στατιστικές αποδεικνύουν ότι αντί να σας κάνουν πιο ευτυχείς απλά σας παχαίνουν. Για παράδειγμα 100 γραμμάρια σοκολάτας γάλακτος περιέχουν 556 θερμίδες, 9,2 γραμ. πρωτεΐνης, 30 γρ. λίπους και 57 γρ. ζάχαρης.

Η όρεξη για σοκολάτα δεν προκαλείται από έλλειψη για το συγκεκριμένο χημικό στοιχείο, αλλά για την ωραία και πλούσια γεύση της. Η δημοφιλής δοξασία ότι "η σοκολάτα φτιάχνει τη διάθεση" είναι πολύ χρήσιμη για αυτούς που δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν να την καταναλώνουν, αλλά και για αυτούς που την πωλούν, ανακοινώνουν οι επιστήμονες του ινστιτούτου.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.