ηθμοειδείς κυψέλες | συχνοουρια αιτια | παχαινει το τσιπουρο? | ηκγ φλεβοκομβικη ταχυκαρδια

Νέα σκληρότερα μέτρα κατά των προϊόντων καπνού από την ΕΕΓραπτά μυνήματα ή ακόμα και φωτογραφίες, που θα καταλαμβάνουν περισσότερο από το 1/3 του πακέτου των τσιγάρων και θα προειδοποιούν για τους κινδύνους από το κάπνισμα, περιλαμβάνονται μεταξύ των μέτρων που θα υποχρεωθούν να εφαρμόσουνοι καπνοβιομηχανίες, με βάση τις προτάσεις, που αναμένεται να εγκριθούν από το Ευρωκοινοβούλιο, την προσεχή Πέμπτη.

Πιο συγκεκριμένα από το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2002, οι προειδοποιήσεις για τις βλάβες που προκαλεί το κάπνισμα θα καταλαμβάνουν το 35% της μπροστινής πλευράς του πακέτου και το 45% της πίσω πλευράς. Σήμερα οι προειδοποιήσεις αυτές καταλαμβάνουν μόλις το 4%-6% της συνολικής επιφάνειας του πακέτου.

Παρόμοια νομοθεσία ισχύει ήδη στον Καναδά όπου μάλιστα στα πακέτα κυριαρχούν ιδιαίτερα σκληρές φωτογραφίες που δείχνουν τις επιδράσεις του καπνού σε διάφορα όργανα κια μέρη του οργανισμού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.