κυστη | ποια ειναι ο καλυτερος μηνας για εμβολιο γριπης | ταχυκαρδια και πιεση 15 | μιξοιδημα | ουρια

Και τα παιδιά κινδυνεύουν από το σύνδρομο οικονομικής θέσηςΕνα 10χρονο κορίτσι από το Χονγκ Κονγκ υπέστη θρόμβωση του αίματος στο πόδι ύστερα από 13ωρη πτήση τον Φεβρουάριο από τη Βρετανία στο Χονγκ Κονγκ. Είναι το πρώτο παιδί που υπέστη το σύνδρομο της οικονομικής θέσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Morning Post, που δημοσιεύει την είδηση.

Το κοριτσάκι κοιμήθηκε σε όλη της διάρκεια της πτήσης σε οικονομική θέση, χωρίς να κινηθεί καθόλου. Η κατάστασή της έγινε γνωστή μόνο δύο εβδομάδες αργότερα όταν η μικρή επισκέφθηκε γιατρό γιατί το δεξί της πόδι της είχε πρηστεί και είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος.

Το κορίτσι έμεινε μία εβδομάδα σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν με φάρμακα να διαλύσουν το θρόμβο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.