σε τι μορφη βρισκω την βιταμινη α | εντερικοι ηχοι | κρεμα προσωπου για αφυδατωμενο δερμα

Λύση στο πρόβλημα των χρεών Ταμείων και ΝοσοκομείωνΤην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επίλυση του προβλήματος των χρεών των Ασφαλιστικών Ταμείων προς τα νοσοκομεία και των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές τους, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Δρυς, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ν. Φαρμάκης, υπηρεσιακοί παράγοντες των συναρμόδιων υπουργείων και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιριών Ελλάδος.

Αποφασίστηκε επίσης, για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων, οι αρμόδιες υπηρεσίες των υπουργείων Οικονομικών, Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για τη μη επανάληψη της επαχθούς αυτής κατάστασης

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.