πως παιρνει ενας αντρας τν χωρισμο | αιματωμα στο ματι | συμπτωματα ιογενους πνευμονιας

Η ασφάλεια τροφίμων στο AGRΙBUSINESS FORUM 2001Η ασφάλεια των τροφίμων, μέσα από τη διαφύλαξη της φύσης και οι αποτελεσματικές γεωργικές μέθοδοι, είναι τα θέματα του AGRΙBUSINESS FORUM 2001, που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία, με τη συμμετοχή του κ. Γιώργου Ανωμερίτη. Ο Υπουργός Γεωργίας θα αναφερθεί στις «Προκλήσεις για μια νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ).

Στο Forum θα συμμετάσχουν οι 14 Υπουργοί των υπό ένταξη στην Ε.Ε. Χωρών και η κ. Margarita Winberg, Πρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε.

Ελλάδα και Βουλγαρία έχουν τα τελευταία χρόνια αναπτύξει στενές και δημιουργικές σχέσεις στον αγροτικό τομέα, με έντονη την προσπάθεια υποβοήθησης της χώρας μας προς τη Βουλγαρία για την επιτάχυνση της διαδικασίας ένταξής της στην Ε.Ε. και την ανάπτυξη εμπορικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων ελληνικών επιχειρήσεων στη γειτονική χώρα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.